Treball

Què necessites saber per buscar feina?
Què pots fer si no estudies ni treballes?
Quins drets i deures tens?

Què necessito per buscar feina?

Les eines de recerca de feina, són tots aquells materials i recursos que necessitem quan volem trobar una feina. En aquest apartat us facilitem materials i exemples per tal que pugueu iniciar la vostra recerca de feina.

On puc buscar feina?

En aquest apartat us oferim diferents llistats de recerca de feina, per tal que pugueu utilitzar tots els recursos per buscar feina que teniu a la vostra disposició.

Preparar l’entrevista de feina.

En aquest apartat trobareu diferents materials que us poden ser d’utilitat a l’hora de preparar-vos l’entrevista de feina.

Quins són els meus drets i deures a la feina?

Coneixes bé els teus drets i deures laborals? Saps com es regulen? Us donem una primera informació sobre drets i deures laborals.

T’ajudem?

Bernat Panadès
bpanadesv@ccosona.cat
669.093.309

Què puc fer si no estudio ni treballo?

La Garantia Juvenil és un programa de la Unió Europea destinat a aquelles persones d’entre 16 i 29 anys que no estan estudiant ni treballant.
Aquest programa vol reduir l’atur juvenil i per fer-ho ofereix cursos i formacions, així com contractes en pràctiques per donar suport a la inserció laboral juvenil, també dona suport a l’emprenedoria.
Més informació

Com fer la inscripció?
Podem fer la inscripció a través d’internet amb DNI electrònic o certificat. Si no el tenim haurem de trucar al 900.800.046.
Més informació

Cursos, formacions i programes
En aquest apartat podreu trobar les formacions, cursos, ofertes de feina i oportunitats que us ofereix el programa de Garantia Juvenil.

Contractació en pràctiques

El contracte de formació en pràctiques ofereix contractes en pràctiques per un període de 6 mesos per treballar en ajuntaments, consells comarcals o entitats sense ànim de lucre, a joves d’entre 16 i 29 anys. El programa subvenciona la contractació i surt una vegada a l’any.

Projectes Singulars

L’objectiu dels projectes singulars és reforçar les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades en el sistema d’educació o formació, mitjançant: mesures de suport a l’activació; mesures de millora de l’ocupabilitat; mesures de foment de l’emprenedoria; mesures de suport a la contractació.
Projecte GEA
Open Future

Programa Noves Oportunitats

És un programa que va dirigit a aquells joves que tenen entre 16 i 24 anys que no compten amb cap regulació. Ofereix formacions i suport sociolaboral per tal de motivar als joves a entrar de nou al sistema educatiu o bé al mercat de treball.

Cursos Cambra de Comerç

La Cambra de Comerç ofereix dins del programa PICE (Programa Integral de Qualificació i Ocupació) un seguit de formacions destinades a les persones inscrites al Sistema de Garantia Juvenil.
Més informació

Emprenedoria

Des del programa de Garantia Juvenil també es convoca una vegada a l’any un ajut per a persones emprenedores autònomes.

T’ajudem?

Agnès Sanmatí
asanmartiv@ccosona.cat
650.680.919

Bernat Panadès
bpanadesv@ccosona.cat
669.093.309