Mobilitat internacional

Vols viure una experiència a l'estranger?
Estudiar, treballar, pràctiques, voluntariat...
Coneix totes les oportunitats!

Què és?

La mobilitat internacional dóna una oportunitat a totes aquelles persones que estiguin interessades a conèixer un altre país i noves experiències, i dóna moltes opcions per estudiar, treballar, fer pràctiques o voluntariats a l’estranger.

Des de l’Oficina Jove d’Osona us podrem donar la informació necessària perquè pugueu escollir quina és l’opció de mobilitat internacional que més encaixa amb els vostres interessos.

Treball a l’estranger

Treballar a l’estranger pot suposar una oportunitat per millorar l’experiència professional, al mateix temps que serà una experiència vital en molt sentits, a banda de poder perfeccionar un idioma diferent.

A l’hora de buscar feina a l’estranger és molt important que ens plantegem quin tipus de feina busquem (qualificada o no qualificada), i en quin àmbit geogràfic ens movem, principalment tenir clar si volem anar a un país de la Unió Europea o amb convenis laborals o bé anar a tercers països.

Treball a l’estranger

Pràctiques a l’estranger

Les pràctiques ens ajuden a desenvolupar les nostres competències laborals abans d’incorporar-nos al mercat de treball. Si a més a més són a l’estranger, ens servirà per conèixer noves formes de treballar que podrem aportar en un futur a les feines que tinguem al nostre país. També ens pot facilitar el treball a l’estranger en un futur.

En aquest apartat us oferim informació sobre aquelles pràctiques no curriculars ni obligatòries.

Pràctiques a l’estranger

Estudis internacionals

L’etapa educativa també és un bon moment per gaudir d’una experiència a l’estranger. Tot i que s’acostuma a conèixer més les opcions que tenim per estudiar a l’estranger en l’educació formal, també trobem opcions de formació no formal per treballar a l’estranger.

En aquest apartat us facilitem la informació respecte a les possibilitats d’estudiar a l’estranger tant en l’educació formal com informal.

Estudis internacionals

Voluntariat internacional

En aquest apartat treballem la part més social de la mobilitat internacional, que és el voluntariat. Tenim dues formes de realitzar un voluntariat, individual o col·lectiu i dins d’aquestes podem trobar moltes formes de realitzar voluntariats diferents.

Voluntariat internacional

Oci i vacances

En aquest apartat podreu trobar informació sobre diverses formes de viatjar, especialment us donem informació sobre carnets que poden suposar descomptes a l’hora de viatjar. També us expliquem formes diverses de viatjar.

Oci i vacances

T’ajudem?

Ruth Casteys
rcasteysc@ccosona.cat
678.056.299

Míriam Garcia
mgarciam@ccosona.cat
650.680.919