Práctiques “Fundació ONCE-CRUE”

Ofereix l’oportunitat que l’estudiantat universitari amb discapacitat realitzi pràctiques acadèmiques externes remunerades. 600€/mes (3 mesos).

PARLA 3

Modalitat A: cobreix les despeses de matrícula per a proves d’acreditació de nivell B2 (CLUC, pròpies d’universitats o escoles oficials d’idiomes) en una tercera llengüa (anglès, francès, alemany o italià). Modalitat B: ajuts per fer cursos de terceres llengües (Institut Obert de Catalunya, universitats catalanes i escoles oficials d’idiomes), de nivells entre A2 i B2.

Carnet Jove

Els joves que tenen entre 12 anys i 30 (ambdues edats incloses) poden beneficiar-se de més de 6.000 avantatges i descomptes en serveis diversos, activitats culturals, esportives o de lleure, allotjament, turisme, etc., de tot Catalunya. El Carnet Jove també és vigent a la resta de l’estat espanyol i a més de 40 estats europeus adherits […]

Carnet internacional ISIC, ITIC, IYTC

Carnet que dona accés a descomptes a més de 130 països arreu del món. Té tres modalitats: estudiant (ISIC, International Student Identity Card), docent (ITIC, International Teacher Card) i jove (IYTC, International Youth Travel Card). Els joves menors de 30 anys (inclosos) poden sol·licitar la IYTC. Si a més és estudiant o docent poden sol·licitar la ISIC o ITIC (aquestes sense límit d’edat).

Beques salari Ítaca-Banco Santander (UPF)

Per a estudiants amb dificultats econòmiques greus que iniciïn els seus estudis universitaris de grau en un centre propi de la Universitat Pompeu Fabra. La beca comprèn el pagament de 600 euros mensuals durant 9 mesos. Inclou la matrícula gratuïta.

Beques salari Ítaca-Banco Santander (UdG)

Per a estudiants amb dificultats econòmiques greus que iniciïn o continuïn els seus estudis universitaris de grau en un centre propi de la Universitat de Girona. La beca comprèn el pagament de 600 euros mensuals durant 10 mesos, renovables durant els anys de durada d’un grau, complint els requisits. Inclou la matrícula gratuïta dels crèdits […]

Beques salari Ítaca-Banco Santander (UAB)

Per a estudiants amb dificultats econòmiques greus que iniciïn els seus estudis universitaris de grau en un centre propi de la Universitat Autònoma de Barcelona. La beca comprèn el pagament de 500 euros mensuals durant 10 mesos (renovables durant els anys de durada del grau, complint els requisits). Inclou la matrícula gratuïta.