Notícies

Trobada OsonaJove

Trobada OsonaJove

El proper dijous 28 de juliol es farà a Taradell la primera trobada OsonaJove.

Enguany, amb la voluntat d’apropar els Serveis de Joventut de la comarca a les persones joves, l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal ha convidat als diferents casals i projectes joves municipals actius durant l’ultima setmana de juliol a participar en la trobada OsonaJove. La trobada matinal aglutinarà 170 joves d’entre 12 a 16 anys i una vintena de monitors de casals d’estiu d’arreu de la comarca.  La jornada comptarà amb un joc de proves participatives i d’enginy recorrent diferents punts del municipi. El joc serà per equips i amb l’ajuda de dispositius mòbils s’anirà descobrint diferents curiositats dels pobles de la comarca i dels serveis de joventut. La trobada OsonaJove que es realitzarà de 9h a 13h finalitzarà amb una recollida de propostes per activitats que es vulguin fer durant l’any i un obsequi d’una ampolla metàl·lica per a totes les persones participants. 

El poble de Taradell serà el punt de trobada d’aquest any i s’espera que en pròximes edicions es pugui acollir a altres pobles de la comarca.

A l’esdeveniment hi assistirà la Consellera de Joventut i Polítiques d’Igualtat, Maria Teresa Espadaler i el vicepresident del Consell Comarcal, Pere Medina així com l’alcaldessa de Taradell, Mercè

L’acte impulsat pel Consell Comarcal i coordinat amb l’Ajuntament de Taradell, vol ser l’inici per a realitzar diferents accions juvenils. S’espera que la jornada sigui un bon punt de partida per donar a conèixer les activitats i serveis que ofereixen els diferents punts joves de la comarca així com també fer una recollida de propostes, demandes i necessitats del jovent d’Osona.