Notícies

TROBADA OSONAJOVE

El dijous 28 de juliol el Servei Comarcal de Joventut va reunir a Taradell 160 joves de casals i projectes d’estiu de la comarca. Es va preparar una jornada per a  gaudir, jugar, conèixer la comarca, compartir experiències, explicar els projectes de joventut i recollir propostes per a començar el nou curs.

La Trobada OsonaJove es va fer amb la voluntat d’apropar els Serveis de Joventut de la comarca a les persones joves, l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal va convidar als diferents casals i projectes joves municipals actius durant l’ultima setmana de juliol a participar en la trobada. 

Durant al matí, 160 joves d’entre 12 a 16 anys i una vintena de monitors i monitores de casals d’estiu d’arreu de la comarca van fer un joc de proves participatives i d’enginy recorrent diferents punts del municipi de Taradell. El joc per equips i amb l’ajuda de dispositius mòbils va fer descobrir diferents curiositats dels pobles de la comarca i dels serveis de joventut. 

La trobada OsonaJove també va servir per a fer una recollida de propostes per activitats que es vulguin fer durant l’any. 

A l’esdeveniment hi va assistir l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, qui va donar la benvinguda a tots els i les joves i  la Consellera de Joventut i Polítiques d’Igualtat, Maria Teresa Espadaler qui va donar un obsequi a cada participant, unes ampolles metal.liques amb el logotip d’OsonaJove. 

La pineda del Pujoló al poble de Taradell va ser el punt de trobada d’aquest any i s’espera que en pròximes edicions es pugui acollir a altres pobles de la comarca. 

L’acte ha estat impulsat pel Consell Comarcal i coordinat amb l’Ajuntament de Taradell. Les valoracions que es fan de la jornada han sigut molt possitives tant per l’assistència de casals i projectes joves com per l’organització i la realització de totes les activitats. Es creu que aquesta trobada ha sigut un bon punt de partida per donar a conèixer les activitats i serveis que ofereixen els diferents punts joves de la comarca així com també fer una recollida de propostes, demandes i necessitats del jovent d’Osona.