Notícies

Trobada d’agents del projecte EVAL

Avui, 24 de novembre, s’ha celebrat una reunió estratègica amb l’entitat EVAL i els tècnics i tècniques de les tres àrees que configuren el projecte: serveis socials, esports i joventut. En aquesta trobada s’ha volgut donar a conèixer el projecte en la seva totalitat, els seus orígens, els primers anys de l’entitat i les noves propostes de treball comunitari.

El projecte EVAL es centre en oferir activitats esportives, comunitàries i participatives amb l’objectiu de promoure l’esport amb valors i crear xarxa entre entitats i ciutadania. És un projecte conjunt on es treballa amb infants, joves i adults per jugar a futbol, o qualsevol esport col·lectiu, a l’espai públic, utilitzant l’esport per crear un espai saludable de convivència i compartir experiències.

La finalitat, d’aquesta trobada, es poder crear xarxa entre els diferents agents i poder obrir noves possibilitats de treball amb cada territori que forma part del projecte.
Han participat una vintena de tècnics i referents de tota la comarca d’Osona i s’han pogut intercanviar algunes experiències de treball comunitari d’enguany de diferents pobles.