Notícies

TALLER DEMOSTRACIÓ PER A PROFESSIONALS “HABILITATS PER LA VIDA”

El programa Intaboo ha incorporat una nova temàtica de tallers adreçada a 5è-6è de Primària. Actualment està plantejat com una prova pilot en què els talleristes seràn els mateixos educadors/es socials i els tècnics/ques de Joventut (ambdós o un d’ells segons cada municipi).

Aquest curs neix amb l’objectiu de facilitar eines i estratègies als alumnes de 6è, prioritàriament, de cara al pas de primària a secundària, i per altra banda , de potenciar i visibilitzar els diferents professionals que poden acompanyar en aquest pas als joves. 

L’aposta d’Intaboo, com bé sabeu, és anar avançant plegats cap a un treball més preventiu, de detecció primerenca de situacions de risc, des d’una acció comunitària i de treball en xarxa.

Mitjançant dinàmiques, es treballaran 10 habilitats clau, agrupades en 3 blocs: habilitats per a la comunicació interpersonal, habilitats per la presa de decisions i la solució de problemes, i habilitats per construir l’autoestima, el control i la confiança en una mateixa.

Aquesta formació en “Habilitats per la vida” està pensada en un format de taller de dues sessions, d’hora i mitja, que tindrà un model únic per tothom, que correspondrà a la formació que posteriorment realitzareu als centres educatius. Les dates de la formació són:

  • 1a sessió: DIJOUS 24 DE FEBRER DE 9 A 11
  • 2a sessió: DIJOUS 10 DE MARÇ DE 9 A 11

*Edifici El Sucre, Sala Coll i Bardolet.

Podeu realitzar la inscripció a través d’aquest formulari abans del 16 de febrer.

Animar-vos a tots i totes a formar part d’aquest projecte i d’aquesta línia preventiva i comunitària en la que estem treballant a nivell comarcal.

Qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb:

Laura Icart: licarti@cssosona.cat

Marina Solé: msolep@cssosona.cat