Notícies

S’obre l’Espai Jove de Montesquiu

Montesquiu compta des d’aquest cap de setmana amb uns nous espais de trobada totalment gratuït per les persones joves del poble.

L’espai jove de Montesquiu es troba dins d’un equipament municipal on s’ubiquen també uns altres dos espais: una sala que fa de centre cívic on es realitzen tallers i cursos per adults i un espai a la planta baixa per a famílies i infants de primaria. A  la planta superior hi trobem l’Espai Jove i pròximament s’obrirà una sala per a nadons de 0 a 3 anys. Per tant, és un edifici amb mirada comunitaria on tothom té el seu espai i hi és benvingut. 

L’Espai Jove s’adreça a persones entre els 12 i els 18 anys i des de la seva obertura es projecta amb la voluntat de ser el punt de trobada, formació d’interès pels i les joves, informació de diferents temàtiques i oferta en activitats lleure. Un espai que vol ser dinàmic i participatiu. El projectes neix després de l’aprovació del Pla Local de Joventut, el passat febrer, on es va acordar començar diferents accions per a crear aquest espai. Aquest es veia necessari per a treballar la cohesió de les persones joves del municipi. 

L’Espai Jove de Motesquiu compta amb una sala amb un sofà, taules i cadires fer a fer treballs i trobades. També ofereix un espai amb ordinadors i una selecció diversa de jocs de taula. Aquests ítems i altres varen ser acordats per a joves participants en diferents consultes participatives. 

L’horari inicial d’obertura de l’Espai Jove serà els dimarts de 15h a 17h i els dijous de 16h a 19h i estaran acompanyats per la Tècnica de joventut compartida del Consell Comarcal.

Així que ja sabeu, si voleu venir sereu tots i totes molt benvinguts!