Notícies

Primera trobada comarcal: GRUP JOVES LGTBI+

Imatge cartell

Des del  SAI LGTBI+ (Servei d’atenció integral LGTBI+), de l’Oficina Tècnica d’Igualtat de Gènere i LGTBI+ (OTIG) de Vic/Osona, s’iniciarà un grup per a joves LGTBI+ de la Comarca.

La creació d’aquest grup sorgeix de la necessitat expressada pel jovent atès des del SAI i, per altres serveis i entitats que atenen joves, donat que actualment a la Comarca d’Osona hi ha dues entitats LGTBI+ que realitzen diferents accions i trobades, però els perfils d’edat són més adults, i per tant, no es disposa de cap espai més propi per joves LGTBI+ del territori.

L’objectiu del grup és poder oferir un espai de trobada  per a joves LGTBI+  (de 14 a 25 anys)  perquè disposin d’un lloc  on compartir dubtes, inquietuds i experiències entre iguals; així com gaudir de temps d’oci i fer vincles en un entorn segur. Aquest grup estarà acompanyat des del SAI LGTBI+, però tenint l’objectiu final que acabi esdevenint un grup autogestionat amb el suport del SAI.

El proper DIVENDRES 23 de FEBRER a les 17.00h,  es farà la primera trobada a l’Oficina Jove, aquesta estarà dinamitzada des d’igualtat i joventut, per tal de coneixe’ns i establir el funcionament i necessitats del grup.

Cal remarcar que la calendarització, espais de trobada (descentralitzar de Vic), format del grup (divisió per edats)  es definirà i s’ajustarà  segons  les necessitats, propostes i participació del jovent en aquesta primera trobada.