Notícies

Presentació del Pla Joventut 2030

El 23 de novembre Stay Homas, Les Que Faltaband i DJ Trapella posaran ritme a la presentació del Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2030 a la Sala Razzmatazz.

Sabem que els temes importants solen ser més fàcils d’entendre i parlar quan es barregen amb una mica de música i festa. És per això que aquest cop presentem el Pla Nacional de Joventut d’una manera diferent: a Razz, entre concerts, compartint i celebrant entre totes i tots.

El Pla Joventut 2030 és l’eina que definirà i guiarà el camí a seguir perquè tu i totes les persones joves del país pugueu construir el vostre projecte de vida amb tots els drets i totes les oportunitats. Perquè volem #JovesAmbTOT.

Dijous 23 de novembre, entre concert i concert, us explicarem quins són els reptes, prioritats i objectius principals que ens marquem d’ara fins a l’any 2030.

Volem SER #JovesAmbTOT

Vine a la presentació!.

Aconsegueix aquí la teva invitació. No t’ho pots perdre!

Full d’autorització per a menors de 16 anys.

Recorda que els/les menors de 16 anys han de venir acompanyats per una persona major d’edat i portar signat el full d’autorització.

Horaris

19:00h – Obertura de portes

19:45h – Les Que Faltaband

20:35h – Stay Homas

22:00h – DJ Trapella

Si vols venir a passar-t’ho bé i a formar part d’un present i construir un futur per ser #JovesAmbTOT, reserva ja la teva invitació!