Notícies

Participem en una formació sobre innovacions democràtiques a Berlín

El cap de setmana del 24 al 26 de febrer va tenir lloc a Berlín, una formació per a professionals de joventut en què es van tractar els temes de les innovacions democràtiques i la participació juvenil.

Aquesta formació, emmarcada en el projecte europeu “Democratic Innovation in Youth Work”, va ser organitzada per l’entitat alemanya Citizens For Europe (DE), amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Professionals de Joventut de Catalunya, Center for Citizenship Education (PL), i DeGeDe (DE), i va comptar amb la participació de 12 professionals de joventut de Catalunya, Alemanya i Polònia.

Una professional d’Osona Jove va assistir a la formació i va presentar el vídeo del projecte comarcal Altaveu Jove d’Osona realitzat en el marc del projecte. Aquesta formació pretenia presentar una guia amb activitats per a treballar el tema de les innovacions democràtiques i la participació ciutadana amb joves. A més, els tres dies de convivència van afavorir un espai per a la reflexió, i l’intercanvi d’experiències i coneixement entre els participants.

Aviat, el consorci del projecte farà pública la guia d’activitats traduïda al català i al castellà així com també per part d’Osona Jove s’iniciarà una formació per posar a l’abast tots els materials als professionals de joventut de la comarca.