Notícies

Neix el projecte CODI

El projecte CODI vol ser una experiència per a les persones joves de la comarca. Un espai on puguin descobrir,  passar-s’ho bé i treballar conceptes relacionats amb les diferents realitats i diversitat (que sovint generen desigualtats) en la joventut (diversitat cultural, d’origen, afectivo-sexual, de gènere, funcional…)

CODI és un nou projecte d’OsonaJove que sorgeix amb la voluntat de substituir l’antic Raid dels Ausetans. La idea és crear una nova activitat amb part de l’essència de l’antic Raid incorporant una mirada intercultural i donant resposta les necesitats, interessos de les diversitats presents entre les persones joves d’Osona, incloent així joves de tota la comarca.

El Grup motor del CODI, format per professionals de joventut de tota la comarca, ha estat treballant en diferents sessions per a donar forma a aquest projecte. En aquests primers messos de vida s’ha decidit fer una prova pilot al Punt Jove El Rocall a Folgueroles per tal d’avaluar i redissenyar les activitats que es presentin. En aquesta prova pilot s’ha obtat per a realitzar una Gincama de Cooperació , Diversitat i Igualtat formant un joc dinamitzat per l’entitat Fronteres Invisibles. En aquest és vol mostrar les diferents realitats a la quals s’enfronten les persones immigrants, veure com les persones joves poden tenir realitats molt diferents. Una tarda per parlar de racisme, masclisme i l’abús de poder a través de l’eina pedagògica del joc.  En aquesta primera edició s’integrarà un taller creatiu per part de la cooperativa Partee Design on es crearà la imatge gràfica de les següents edicions del CODI.

Un projecte que arriba a finals d’any per quedar-se i replicar-se properament. Ens hi acompanyareu?

Si volguessiu inscriure’s a la prova pilot us deixem tota la informació:

〰️CODI〰️
Una tarda on jugarem a les Fronteres Invisibles, coneixerem gent nova, farem un taller creatiu amb Partee Design i berenarem🥳!
T’apuntes?
🙋‍♀️🙋‍♂️🙋‍♀️🙋‍♂️🙋‍♀️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♀️
📆 Dv. 16 desembre
⏰ 17h a 20h
📍El Rocall- Punt Jove de Folgueroles
🙌 Joves del 2004 al 2010
🚌 T’hi portem amb bus!

📞WhatsApp al 678 056 299