Notícies

Neix Cultura Jove

Cultura Jove, el nou programa que facilita l’accés a la cultura al jovent d’entre 18 i 30 anys a preus reduïts, ja ha començat a funcionar. A Catalunya hi ha, actualment, més d’1.100.000 persones d’entre 18 i 30 anys.

La plataforma recull l’esperit de la iniciativa Escena 25, però n’amplia l’abast, amb més varietat d’oferta, més dies (funciona tot l’any) i més públic. Per gaudir-ne només cal registrar-se al web.

Com funciona

Després de registrar-se, es poden adquirir entrades d’entre 5 i 20 euros, depenent del cost original de cada tiquet. Una entrada de més de 45 euros per al públic general, en costarà 20 amb Cultura Jove. 

Més propostes culturals que mai

A més dels espectacles d’arts escèniques i els concerts que ja incorporava Escena 25, Cultura Jove afegeix festivals de música, equipaments municipals i sales de proximitat.

A Cultura Jove, a més, els usuaris podran adquirir entrades al web durant tot l’any. També com a novetat, els usuaris trobaran els avantatges del Cultura Jove en cada cop més passarel·les de pagament dels webs de venda dels propis equipaments culturals.

…i molt més!

A banda de gaudir de preus exclusius, la proposta també inclou altres activitats com poden ser debats post-funció, sorteigs per assistir a espectacles i festivals, i accions participatives amb professionals de la cultura.

A més, Cultura Jove continuarà difonent la cultura a través del programa “El Camerino”, una col·laboració amb 3cat que s’emet setmanalment.