Assessorament a l’habitatge cooperatiu

Servei gratuït d’informació i assessorament en habitatge cooperatiu, tant per a persones que vulguin conèixer el model, com a grups de persones que voldrien iniciar un projecte d’habitatge compartit. 

Acompanyament a l’activitat econòmica col·lectiva

Servei gratuït d’acompanyament a la creació d’un projecte associatiu o cooperatiu per desenvolupar activitat econòmica: ideació del projecte, redacció d’estatuts, acompanyament al model organitzatiu. 

Práctiques “Fundació ONCE-CRUE”

Ofereix l’oportunitat que l’estudiantat universitari amb discapacitat realitzi pràctiques acadèmiques externes remunerades. 600€/mes (3 mesos).

PARLA 3

Modalitat A: cobreix les despeses de matrícula per a proves d’acreditació de nivell B2 (CLUC, pròpies d’universitats o escoles oficials d’idiomes) en una tercera llengüa (anglès, francès, alemany o italià). Modalitat B: ajuts per fer cursos de terceres llengües (Institut Obert de Catalunya, universitats catalanes i escoles oficials d’idiomes), de nivells entre A2 i B2.

DiscoverEU

Viatges gratuïts per Europa (majoritàriament en tren) per a joves que compleixin 18 anys.

Carnet Jove

Els joves que tenen entre 12 anys i 30 (ambdues edats incloses) poden beneficiar-se de més de 6.000 avantatges i descomptes en serveis diversos, activitats culturals, esportives o de lleure, allotjament, turisme, etc., de tot Catalunya. El Carnet Jove també és vigent a la resta de l’estat espanyol i a més de 40 estats europeus adherits […]

Carnet internacional ISIC, ITIC, IYTC

Carnet que dona accés a descomptes a més de 130 països arreu del món. Té tres modalitats: estudiant (ISIC, International Student Identity Card), docent (ITIC, International Teacher Card) i jove (IYTC, International Youth Travel Card). Els joves menors de 30 anys (inclosos) poden sol·licitar la IYTC. Si a més és estudiant o docent poden sol·licitar la ISIC o ITIC (aquestes sense límit d’edat).

Carnet d’alberguista

Si tens el carnet d’alberguista, tens les portes obertes a les més de 4.000 instal·lacions que formen part de la International Youth Hostel Federation (IYHF), l’organització sense ànim de lucre que té la xarxa d’albergs més gran del món. Hi ha un carnet d’alberguista jove (de 14 a 29 anys, per 5€/any i un altre […]