Notícies

Molt bona participació a la IV Trobada Comarcal d’Esport amb Valors a l’Esquirol 

Enguany, després de dues edicions sense poder-se realitzar, el passat dijous 30 de juny es va celebrar la Trobada Comarcal d’Esport amb Valors amb una participació de més de 100 nens i nenes d’entre 8 a 18 anys acompanyats amb el suport de 15 voluntaris i voluntàries que han participat en altres edicions o participen en el projecte durant el curs escolar. La trobada, dins el projecte Esport amb Valors,  promou l’educació de valors a través de l’esport.  

En aquesta edició es van organitzar diverses activitats: començant amb una cursa d’orientació,  tres pistes habilitades per a jugar a futbol, mataconills i pitxi. Paral·lelament, hi havia una zona habilitada amb jocs d’aigua, tastet de circ, bitlles catalanes, entre d’altres. 

L’esdeveniment està impulsat des del Consorci d’Osona de Serveis Socials, els Serveis comarcals de Joventut i d’Esports i l’entitat osonenca Esports amb Valors (EVAL). La trobada és un esdeveniment anual itinerant lúdic-festiu que té lloc a un municipi que acull l’activitat durant el curs. Actualment el projecte es desenvolupa als municipis de l’Esquirol, Prats de Lluçanès, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Sant Hipòlit de Voltregà, Centelles, Santa Eugènia de Berga, Torelló, Sant Julià de Vilatorta i Calldetenes.