Notícies

Jornades Bones Pràctiques

Des de l’Associació Catalana de Professionals de Joventut (ACPJ) es convoca la Jornada de Bones Pràctiques en l’Àmbit de Joventut 2023.

🗓️19 de desembre de 2023
⏱️10h a 14h
📍Can Jalpí Centre de Recursos per a Joves de Pineda de Mar
👉🏾 Inscripcions gratuïtes aquí

La Jornada de Bones Pràctiques és un espai obert a joves i professionals de joventut, on visibilitzem projectes referents en l’àmbit de joventut i aprenem de manera col·laborativa sobre temes relacionats amb les polítiques de joventut.

Enguany els projectes protagonistes de la jornada seran:

➡️ “Girl Zone: espai de sororitat” de l’Ajuntament de Pineda de Mar: projecte de participació i inclusió que té per objectiu fomentar l’empoderament i transformació de les joves des d’una mirada col·lectiva.

➡️ “Escolta Jove” de la Diputació de Barcelona, que tindrà presència a la jornada en qualitat d’exemple de política de joventut d’àmbit supramunicipal. L’Escolta Jove busca potenciar els Serveis Locals de Joventut com agents clau en l’orientació i l’acompanyament per al desenvolupament vital de les persones joves.

A més de la presentació dels projectes, obrirem un espai d’aprenentatge col·lectiu dinamitzat per Katia Velar, psicòloga especialista en educació emocional 🤝💡🖊️.

En aquest espai, que porta per títol “Educació emocional per promoure el benestar en l’adolescència i la joventut: de la consciència emocional a les competències de vida”, combinarem la introducció de conceptes teòrics amb l’aprenentatge vivencial a través de dinàmiques participatives.