Notícies

Guia didàctica i formació en l’educació sexual d’adolescents i joves de 12 a 16 anys

Des de l’Agència Catalana de la Joventut i la Direcció General de Joventut juntament amb Mandràgores oferim una sèrie de recursos per a professionals de joventut per repensar l’educació sexual des d’una perspectiva feminista i adquirir eines per incorporar-les als espais i equipaments juvenils. 

Concretament, us prestem la guia didàctica L’educació sexual d’adolescents i joves de 12 a 16 anysper a professionals que acompanyen persones joves on s’inclouen tot de tallers de sexualitats. Per acompanyar la implementació de la guia oferim una sessió formativa de 4 hores amb l’objectiu de facilitar eines per introduir una educació sexual feminista implementant els tallers proposats.  Adjuntem el programa, on trobareu les dates, horaris, llocs i els enllaços d’inscripció.

D’altra banda, us oferim també la formació Repensant l’acompanyament de les sexualitats d’adolescents i joves que consta de 8 hores, repartides en dues sessions de 4 hores cadascuna, més un acompanyament d’aproximadament 1,5 hores per a cada ens local. Aquest servirà a les professionals per tenir un assessorament especialitzat en el desenvolupament d’un projecte que tingui a veure amb la temàtica. Així doncs, us animem que abans d’apuntar-vos a aquesta formació, penseu com us agradaria aterrar a la vostra realitat l’acompanyament a les sexualitats. Al programa trobareu tota la informació relativa als objectius i als continguts que es treballaran.

Dates, horaris i formulari inscripcions a Repensant l’acompanyament de les sexualitats d’adolescents i joves:

Tarragona

31 maig i 2 juny de 10 a 14 h.
Sala Pau Casals, Delegació del Govern (C. Sant Francesc 3, Tarragona)

Inscripci

Terres de l’Ebre

7 i 9 juny de 10 a 14 h.
Sala Abària ( C. Montcada 23, Tortosa)
Inscripció

aquí

Lleida

14 i 16 juny de 10 a 14 h.
Alberg Lleida Xanascat (Rambla d’Aragó 11, Lleida)
Inscripció

aquí

Barcelona

27 i 30 juny de 10 a 14 h.
Casa del Mar (C. Albareda 1-13, Barcelona)
Inscripció

aquí

Girona

4 i 6 juliol de 10 a 14 h.
Pendent confirmar lloc.
Inscripció

aquí

Un cop us hagueu inscrit i es tanqui el formulari, rebreu un correu electrònic confirmant la vostra inscripció. A les dues formacions hi ha la possibilitat d’obtenir un certificat d’assistència.

Per a qualsevol consulta referent a les formacions, no dubteu a posar-vos en contacte amb:

Júlia Abelló i Marta Oliva, tècniques de Gènere: genere.tsf@gencat.cat

Marta Claramunt, tècnica de Salut: salut.joventut@gencat.cat