Notícies

Ets una persona emprenedora, innovadora, proactiva i d’Osona? Aquest projecte t’interessa.

Terris Jove és un projecte que vol formar les persones participants sobre lideratge, coneixement i comprensió de l’entorn i de les diferents realitats socioeconòmiques de la comarca per tal que puguin contribuir a respondre als reptes d’innovació social del territori. Consistirà en dos caps de setmana (Del 17 al 19 i del 24 al 26 de setembre) de descoberta intensiva i convivència amb gent jove provinent de diferents realitats amb un denominador comú: la voluntat de conèixer, de transformar i de transformar-se. 

Els temes que es tractaran seran els següents: 

  • Visites a projectes i/o experiències de diferents àmbits (emprenedoria social, emprenedoria rural, activisme ambiental, educació, política)
  • Entrevistes a persones amb experiència i trajectòria en els camps de l’activitat social, política, associativa o universitària que poden generar reflexió. 
  • Moments de debat i de reflexió a partir de la trajectòria dels diferents participants i de les experiències viscudes durant el programa. 
  • Espais de convivència que afavoreixen el vincles i la complicitat entre participants 
  • Espais de creixement personal i col·lectiu que contribueixin a consolidar aprenentatges i inspirar els participants més enllà del marc de la formació. 

Qui hi pot participar? 

Els participants al programa seran una quinzena de joves de diferents pobles i ciutats d’Osona d’entre 20 i 30 anys actives socialment, amb tarannà comunitari i amb il·lusió i motivació per aprendre i conèixer nova gent i noves experiències 

Selecció dels participants 

Si hi esteu interessats/des, cal que us inscriviu a https://cutt.ly/paKisHu Al completar el formulari d’inscripció s’ús demanarà el curriculum vitae i una carta de motivació per accedir al projecte. A partir de les candidatures rebudes, l’equip tècnic del programa farà una tria en funció de criteris de gènere, distribució territorial, edat, diversitat, etc. La data límit per rebre les candidatures és el 31 de juliol. El programa és gratuït per a les persones participants.

Per a més informació: