Notícies

Ets jove i tens ganes de viatjar per Europa gratis?

Si les condicions a Europa ho permeten, es farà tot el possible per tornar a posar en marxa la iniciativa DiscoverEU del 12 d’octubre de 2021 al 26 d’octubre de 2021 i oferir noves oportunitats per guanyar un dels 60.000 bons de viatge. 

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea basada en una proposta del Parlament Europeu que vol oferir als joves de 18 anys l’experiència d’un viatge en què puguin aprofitar la llibertat de circulació a la Unió Europea, descobrir la diversitat d’Europa mentre viatgen, aprendre sobre la història i el patrimoni cultural europeus, conèixer persones de tot el continent i conèixer-se a un mateix. 

Desplaçant-vos principalment en tren (hi ha excepcions per a les persones que viuen en illes o en zones remotes), descobrireu els impressionants paisatges d’Europa i la seva varietat de ciutats i pobles. Els joves seleccionats guanyen un bitllet d’Interrail gratuït per viatjar durant un període mínim d’un dia i fins a 30 dies.

Per a més informació: http://ejoventut.gencat.cat/web/.content/e-joventut/recursos/tipus_de_recurs/documentacio/fitxes_exteses/FE-Guies-mobilitat-internacional/arxius/Discover-EU-i-Interrail.pdf