Notícies

ESCAMPA LA BOIRA!

El proper dissabte 21 d’octubre arriba la primera edició del projecte juvenil d’oci alternatiu comarcal, Escampa la boira!  

En aquesta ocasió es proposa una jornada plena d’activitats a la sala polivalent de Torelló. Una tarda i vespre on joves a partir de 14 anys de tota la comarca podran experimentar diferents activitats relacionades amb el món del circ; teles, trapezi, malabars, diàbolo i accions teatrals de clown. Els tallers començaran a les 6 de la tarda i es complementaran amb l’espectacle de circ de la companyia Alquímia. L’espectacle Una Gran Obra, on es relata l’historia de dos paletes que tot treballant fan peripècies amb diferents disciplines del circ. Acabada l’actuació s’oferirà un sopar de pizzes per a tots els joves participants. Desprès hi haurà un gran final de festa amb la sessió de musica de dos joves PD (punxa discos) torellonencs.

Aquesta és una activitat gratuïta i les inscripcions es fan de forma presencial als diferents Punts Joves de la comarca, en alguns dels municipis s’ofereix transport per poder assistir a l’activitat. Hi ha places limitades i es pot trobar tota la informació a Osonajove.cat.  

La iniciativa comarcal del projecte Escampa la boira, vol fomentar el temps lliure de les persones joves. Oferint activitats saludables, lúdiques i respectuoses tot ocupant les hores d’oci en activitats d’interès pel jovent i que signifiquin una alternativa real a l’oferta de consum que s’ofereix a la comarca. Aquesta primera acció a Torelló vol ser el punt de partida a d’altres activitats a la resta de territori de la comarca. 

Horaris de la jornada:de 18h a 23h  

18h – 19:30 taller de circ : es muntaran 3 estacions amb diferents materials (malabars, tela i trapezi) i un  professional a cada estació explicarà i ensenyarà les disciplines.  

19:30 – 20:30 sopar de pizzes i begudes sense alcohol 

20:30 – 21:30 espectacle de circ: Una gran Obra 

21:30 – 23h música amb PD torellonencs

Edats: A partir de 14 anys (nascuts a partir del 2009) 

INSCRIPCIONS AQUÍ

Enviar a osona@oficinajove.cat