Notícies

Es prepara la novena edició del voluntariat ambiental d’estiu a Calldetenes

L’edició 2021 del Voluntariat Ambiental de Calldetenes tindrà lloc durant 3 setmanes d’estiu, en concret del 5 al 23 de juliol en horari de matins. Aquest any prendran part del projecte 20 voluntaris i voluntàries júnior i 7 de sèniors.

Les actuacions de millora d’espais que es portaran a terme enguany, es centraran a la plaça Mercè Rodoreda, amb la construcció d’un camí de formigó i una zona enjardinada, i al passeig Canigó, on s’instal·larà un nou pipican, entre altres espais. També es treballarà la fusteria amb la construcció de taules i bancs per al nou Casal de la Gent Gran, i un armariet per al Punt Jove. El treball contribueix a l’adquisició de competències i habilitats socials i comunitàries, i també al coneixement de diversos entorns professionals (fusteria, jardineria, ciències ambientals, tecnologia…).

Paral·lelament, també es portaran a terme activitats de lleure, de gestió emocional i de coneixença d’entitats de voluntariat social, com el Banc d’Aliments, El Tupí o El Fil.

Es podrà seguir el projecte de la mà dels voluntaris i voluntàries a través del compte d’instagram @voluntariatcalldetenes i del blog voluntariatcalldetenes.blogspot.com Finalment, es presentaran els espais reformats a través d’un vídeo de cloenda que es distribuirà a través d’aquest canals.