Notícies

Bus Nit

La matinada del dissabte 18 al diumenge 19 de febrer es va celebrar el Carnaval de Torelló. Des del Consell Comarcal d’Osona es va oferir el Servei del Bus Nit per tal que els i les joves poguessin tornar a casa amb autobús.

Es va organitzar una campanya preventiva prèvia al dia 18 de febrer per tal de proporcionar eines i recursos als i les joves davant la nit festiva. El servei del bus nit va oferir 4 rutes diferents amb 4 autobusos, a les 4h i a les 5:30h de la matinada. Cada autobús tenia al seu monitor/a de referència i un coordinador per tal de coordinar tot el servei i les rutes. Abans que pugessin a l’autobús se’ls van oferir aigües als i les joves, fet que formava part de la campanya preventiva.

Tot el servei va anar molt bé i es va viure un bon ambient entre tots i totes les joves.  

S’hi van inscriure un total de 179 joves103 joves a les 4h de la matinada i 76 joves a les 5:30h de la matinada.

De tots aquests joves inscrits, 118 van acabar utilitzant el servei la matinada del 19 de febrer. 39 joves van utilitzar el servei de les 4h de la matinada i 79 joves el de les 5:30h de la matinada.

A priori la valoració és positiva, tot i que encara falta fer una avaluació més extensa amb tècnics i usuaris del servei.