Notícies

Beques Carnet Jove 2024

L’objectiu principal de les beques Carnet Jove és la inserció professional de les persones joves mitjançant una estada formativa en empreses de primer nivell de cada àmbit en concret. D’aquesta manera els joves seleccionats adquireixen coneixements i experiència en el seu sector professional. La beca també representa una oportunitat per ampliar el currículum.

Van destinades a persones que tinguin entre 16 i 31 anys en el moment de presentar la sol·licitud i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

Si t’agrada escriure, cuinar, maquillar… Si ets aquella persona que es passa hores muntant vídeos a Instagram… Estàs tot el dia mesclant la música que t’agrada… Quan agafes un micro no hi ha ningú que sigui capaç de treure-te’l… Tothom et demana consell amb el seu vestuari… Et preocupes pels altres… Aquestes beques són per a tu!

Els àmbits de les beques són: cuina, acció social, ambientació, disseny, muntatge musical, realització, fotografia, maquillatge i perruqueria,  ràdio, vestuari, lletres i esport.
 

 Convocatòria oberta de dijous 21 de març a les 09h. al dimarts 16 d’abril a les 14h. 

Tota la informació AQUÍ