DiscoverEU

Viatges gratuïts per Europa (majoritàriament en tren) per a joves que compleixin 18 anys.

Carnet Jove

Els joves que tenen entre 12 anys i 30 (ambdues edats incloses) poden beneficiar-se de més de 6.000 avantatges i descomptes en serveis diversos, activitats culturals, esportives o de lleure, allotjament, turisme, etc., de tot Catalunya. El Carnet Jove també és vigent a la resta de l’estat espanyol i a més de 40 estats europeus adherits […]

Carnet internacional ISIC, ITIC, IYTC

Carnet que dona accés a descomptes a més de 130 països arreu del món. Té tres modalitats: estudiant (ISIC, International Student Identity Card), docent (ITIC, International Teacher Card) i jove (IYTC, International Youth Travel Card). Els joves menors de 30 anys (inclosos) poden sol·licitar la IYTC. Si a més és estudiant o docent poden sol·licitar la ISIC o ITIC (aquestes sense límit d’edat).

Carnet d’alberguista

Si tens el carnet d’alberguista, tens les portes obertes a les més de 4.000 instal·lacions que formen part de la International Youth Hostel Federation (IYHF), l’organització sense ànim de lucre que té la xarxa d’albergs més gran del món. Hi ha un carnet d’alberguista jove (de 14 a 29 anys, per 5€/any i un altre […]

Beca “Oportunitat al Talent”.

Beques i ajuts per a estudiants i titulats universitaris, de nacionalitat espanyola, amb una discapacidad legalment reconeguda igual o superior al 33%. Modalitats:

Iberia Joven

Programa de descomptes d’Ibèria (del 10 al 15%) dedicat als menors de 30 anys. També disposen de beneficis especials per a estudiants.