Notícies

Rovell de foc, primeres jornades de cultura i salut mental

Les jornades de Rovell de Foc són una experiència que s’ofereixen des del col·lectiu de La Clota dins el marc del programa Ocell de Foc per repensar el malestar des del col·lectiu jove, donant visibilitat a les experiències en primera persona i per sensibilitzar sobre el potencial sanador que té l’expressió artística per travessar aquestes experiències.

Els dos dies de Rovell de Foc giraran al voltant de 6 espais més o menys simultanis d’activitat. Cada espai representa una disciplina cultural pensada per a ser compartida: xerrades, tallers, cinema, cuina i espectacles.

D’aquesta manera, els convidats a dinamitzar aquests espais ens oferiran tant lectures al voltant de les qüestions que com a joves ens generen malestar, com certs constructes socials, supòsits discriminatoris, la precarietat laboral, la medicalització o la patologia… així com estratègies de regulació des de l’expressió artística.

Al llarg de les jornades hi haurà espais per estar-s’hi, servei de dinar cuinat a càrrec de col·lectius joves, així com activitats al llarg de les jornades per fer del Refugi un espai habitable i compartit.

AQUÍ TENIU TOTA LA PROGRAMACIÓ: