Notícies

CÀPSULA 2023

Després de dos anys en format virtual les jornades d’orientació acadèmica i professional, recuperen la presencialitat durant els mesos de febrer i març.  

Arriba la novena edició del Càpsula, les jornades d’orientació acadèmica i professional organitzades conjuntament per l’àrea de Joventut del Consell Comarcal d’Osona i els Serveis de Joventut de la comarca.  

Els actes principals de les jornades es realitzaran al recinte firal del Sucre a Vic, els dies 1, 2 i 3 de març. A més a més hi haurà activitats vinculades durant els mesos de febrer i març a diversos municipis de la comarca.  

Com en edicions anteriors el recinte firal s’obrirà tres matins per l’alumnat de 4t d’ESO, PFI, programes de noves oportunitats i oferta alternativa de la comarca. Està previst que hi assisteixin més de 600 joves cada matí dels diferents centres educatius de la comarca. 

Com a novetat, enguany, s’ha apostat per obrir la tarda del dijous 2 de març per tal que professionals, famílies, alumnes de batxillerat i formació professional i públic en general puguin visitar l’espai. 

Al recinte firal acollirà: xerrades, estands dels diferents estudis que es poden realitzar a la comarca, taules rodones amb experiències de diferents joves i punts d’orientació acadèmica personalitzada, també s’innovarà amb activitats destinades a l’autoconeixement i el benestar emocional. 

Les accions que trobarem repartides per la comarca durant els mesos de febrer i març seran xerrades per professionals, famílies i alumnes i serveis d’orientació acadèmica individualitzats.  

Més enllà de l’oferta presencial al recinte firal i durant el mes de febrer i març, la pàgina web de Càpsula osonajove.cat/capsula segueix en funcionament i actualitzada, per tal que esdevingui una eina clau per l’orientació acadèmica a la comarca durant tot l’any.