Notícies

1r Premi Carnet Jove de Còmic

L’objecte del Premi Carnet Jove de còmic és fomentar i promoure l’accés a l’àmbit professional de les persones joves dibuixants i guionistes de vinyetes. La persona guanyadora editarà un llibre amb Norma Editorial, SA. La publicació, que haurà de tenir entre 56 i 108 pàgines escrites en català, s’imprimirà en blanc i negre o en color i tindrà un tiratge de 1.500 exemplars.

QUI POT PARTICIPAR? Les persones joves que tinguin entre 16 i 31 anys en el moment de presentar la sol·licitud i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya en el moment de presentar la sol·licitud.

COM I QUAN PARTICIPAR? 

Per optar al premi, cal sol·licitar-lo a través de l’apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya (https://web.gencat.cat/ca/tramits).

Presenta ja la teva sol·licitud! Tens temps fins a les 14 h del dimarts 12 de desembre de 2023.

Recorda que pots presentar el teu projecte sol o en coautoria.

DOCUMENTACIÓ ESPECÍFICA QUE CAL ADJUNTAR A LA SOL·LICITUD Juntament amb el formulari de sol·licitud, cal presentar els documents següents en català:

a) Sinopsi de la història, la descripció de la qual ha de ser de màxim un full.

b) Breu presentació i descripció dels personatges principals.

c) Quatre pàgines del còmic ja acabades en format TIFF o JPG d’alta qualitat, amb una resolució de 300 ppp, i en quadricromia o blanc i negre, amb un pes màxim de 50 MB.

d) Qüestionari, degudament emplenat, sobre les motivacions i les inquietuds que porten el jove o la jove a participar en la convocatòria

DOTACIÓ DEL PREMI El pagament del premi serà dotat amb 8.000 euros *

*Consulta i informa’t  aquí