Notícies

S’entreguen els premis del concurs #SERDIFERENTMOLA organitzat pel grup Divers de Joves d’Osona

El passat dimecres 14 de juliol, als jardins de l’Alberg de Vic, es va fer entrega dels premis del concurs #serdiferentmola, impulsat pel Grup Divers de Joves d’Osona.

Aquest grup que compta amb el suport del Servei de Joventut i el servei d’Acollida i Integració del Consell Comarcal d’Osona, es concep com un espai estable i sostenible de participació, creació i treball en comú per desplegar polítiques publiques de joventut i acollida per Joves a Osona amb una mirada inclusiva, va promoure la seva primera activitat dissenyada per ells: un concurs per les xarxes socials, en format de fotografia o vídeo, per demostrar que la diversitat és un valor i que ens enriqueix, que “ser diferent mola”.

Al concurs hi van participar 15 propostes, 12 fotos i 3 vídeos que es van penjar a Instagram.

El Grup Divers va ser l’encarregat també de valorar les propostes i d’assignar tres categories a les persones guanyadores:

  • Premi “Pel més artístic”: pel grup de català adreçat a joves migrats sols
  • Premi “Pel més dinàmic”: pel grup de joves del Voluntariat Ambiental de Calldetenes
  • Premi “Pel més creatiu”: pel grup de joves del Punt Jove de Sant Vicenç de Torelló

La presentació i entrega de premis va anar a càrrec dels propis joves del Grup Divers, que també van dissenyar les dessuadores que es varen entregar com a premi.

Al llarg de l’any hi ha previst realitzar altres actuacions d’impacte comarcal adreçades tan a persones joves com a la resta de ciutadania.