Recursos

Les beques són ajuts al finançament d’uns estudis que s’ofereixen a l’alumnat per part d’un organisme o una entitat. Aquestes aportacions econòmiques poden ser per a cursar uns estudis obligatoris o postobligatoris, i sempre s’atorguen quan l’estudiant/a compleix amb els requisits establerts en la convocatòria. A banda de les beques, hi ha altres formes que et poden ajudar a finançar els teus estudis.

Més informació

Les possibilitats d’estudiar una part o uns estudis complerts en un altre país són cada vegada més variades, ja que respon a una exigència del món globalitzat en què ens trobem. Pots decidir anar a fer uns estudis a l’estranger pel teu compte a títol individual, o participar en el marc d’un programa d’estudis o d’intercanvi que organitzen diferents institucions públiques i privades. Depenent de la teva edat i formació tindràs unes opcions d’estudi o unes altres. També seran diferents els requisits i les responsabilitats en funció de si vols estudiar en un estat membre de la Unió Europea o prefereixes anar a un altre continent.

Més informació

Estem immersos en un canvi de model productiu i de model energètic. Aquests canvis transformaran el teixit industrial on les noves tecnologies, la sostenibilitat i els canvis en el sistema organitzatiu faran emergir noves professions.

Des de la comarca, fem una diagnosi constant d’aquets canvis i generem activitats i materials en diferents formats per a l’orientació d’aquelles persones que vulguin accedir a la indústria.

Et convidem a descobrir-los mitjançant aquestes fitxes creades que tracten sobre les vocacions industrials del futur.

Vocacions Rurals:

A banda de tots aquests recursos, t’oferim la possibilitat de conèixer l’Economia Social i Solidària, un sector en creixement a Catalunya que pot interessar-te!